Šport > Nogomet
72 ogledov

Hoeness: "Zlatan je zagrenjena primadona"

zlatan ibrahimović EPA
Spisalo se je novo poglavje zgodbe o neuspeli avanturi Zlatana Ibrahimovića pri Barceloni Pepa Guardiole. "Ibra" je spet verbalno udaril po Kataloncu, v čigar bran se je tokrat odločno postavil šef Bayerna Uli Hoeness.


Švedski nogometni zvezdnik balkanskih korenin Zlatan Ibrahimović je za časnik Der Spiegel dejal, da je trener Bayerna Pep Guardiola po njegovem mnenju bojazljivec. "Guardiola je odličen trener, ampak kot človek je bojazljivec. Ni moški," je v pogovoru za časnik o nekdanjem trenerju Barcelone med drugim povedal član Paris Saint-Germaina.

Ibrahimović je Guardioli očital, da je v času, ko je bil trener pri Barceloni, vse stavil na Lionela Messija. "Žrtvoval me je za Messija. Ni imel jajc, da bi mi to povedal, in me je preprosto ignoriral," je povedal "Ibra", ki se v času pri Blaugrani ni naigral; prva violina moštva je bil že tedaj nenadkriljivi Messi.

"Zlatan prinaša probleme"

Na drugi strani je Ibrahimović hvalil Guardiolovega tekmeca na trenerski klopi Joséja Mourinha, pod katerim je igral pri milanskem Interju. "Za Mourinha so bili vsi igralci pripravljeni umreti na igrišču. Bil je pravi trener in človek. Ni bežal od težav in vedno je znal z igralci različnih karakterjev. Guardiola pa od takšnih igralcev beži," je še povedal "Ibrakadabra", ki ni zanikal, da se vidi tudi v Bayernu: "Pod pogojem, da Guardiola zapusti klub."

Tokrat je hitro prišel odgovor iz bavarske prestolnice, a ne od trenerja samega, pač pa s strani klubskega vodstva. "Mi imamo povsem nasprotno mnenje kot Zlatan Ibrahimović. Zelo smo zadovoljni z Guardiolo. Ibrahimović je zagrenjena primadona, če vprašate mene. Nikoli ni zares prebolel svojega odhoda iz Barcelone. Nobena ekipa z njim ni bila zadovoljna, vedno je s seboj prinesel probleme," je za Bild povedal šef Bayerna Uli Hoeness.

Komentarjev 2
  • zztop 12:56 30.september 2013.

    Veš da, pravi balkanc, kam pride, serje po vseh, ki so boljši od njega - tipično. Pravi kandidat za "resničnostni šov". Pri vseh miljonih in znanju nogometa je na žalost - kretenko, škoda.

  • Avatar mike1968
    mike1968 12:12 30.september 2013.

    ZLATAN je CAR..čist pravilno je povedal, je brez dlake na jeziku, zato imajo drugi težave z njim :)