Šport > Nogomet
27 ogledov

Ibra bolnemu dečku poklonil darilo

zlatan ibrahimović Youtube
Napadalec PSG Zlatan Ibrahimović se je z video sporočilom odzval na zadnjo željo Hajrudina Kamenjaša, ki so mu zdravniki napovedali le še mesec dni življenja.

Hajrudin Kamenjaš, deček iz Bosne in Herecegovine, ki boleha za neozdravljivo boleznijo, si je zaželel, da bi pred smrtjo spoznal švedskega reprezentanta Zlatana Ibrahimovića.

Čeprav je sprva obstajala možnost, da bi Ibra dečka obiskal v Sarajevu, pa napadalec Paris Saint-Germaina ni našel časa, zato je dečku pripravil prav posebno darilo.

Ibrahimović je odgovoril prek videa, v katerem govori svoj materni jezik, in mlademu nogometnemu navdušencu poklonil dva dresa - svojega in manjšega, ki ga bo deček lahko oblekel.

''Živjo, Hajdurin. Jaz sem Zlatan. Odkar sem slišal zate, veliko razmišljam o tebi. Oprosti, ker ne morem priti, a zate imam darilo. Hočem, da veš, da mislim nate. Poklonil ti bom tudi svojo majico, v kateri sem dosegel dva zadetka,'' je povedal IBra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.