Šport > Nogomet
93 ogledov

Ibraimi z odprtim pismom nad Zahovića

Domžale - Maribor Saša Despot
Makedonski vezist Agim Ibraimi se je v dveh odprtih pismih odzval na opravičilo športnega direktorja Maribora Zlatka Zahovića.

Agim Ibraimi je podal svoj odgovor na javno opravičilo Zlatka Zahovića, ki nazorno priča o tem, da se napete straste v taboru slovenskega državnega prvaka še niso umirile.

Dolgoletni vezist Maribora je Zahoviću med drugim očital, da je iz javnega opravičila naredil piarovski šov, in ga pozval, naj preneha s širjenjem laži oziroma svoje trditve podpre z dokazi, kot je to naredil sam.

''Zato se ne skrivajte za to skupino, ne skrivajte se za slačilnico, predvsem ne za trenutno mariborsko slačilnilco, v kateri sem si jaz pridobil spoštovanje in prijatelje s svojo iskrenostjo, neposrednostjo in poštenim, predanim delom, vi pa do večine igralcev s terorjem in strahovlado, ki je namenjena vsakemu posamezniku, ki ne misli enako kot vi, ne glede na to, kdo ima prav,'' je zapisal Ibraimi.

Makedonski vezist je priznal, da je bil Zahović velik nogometaš in da brez njega Maribor ne bi bil, kar je danes, a poudaril, da so tu tudi igralci.

''Vi na vsakem koraku zahtevate spoštovanje, a ga ne dajete, in to pove vse o vas. Ampak to je najbrž stvar vzgoje ali pa stanje duha, v katerem se v zadnjem obdobju vse pogosteje nahajate,'' je enega od pisem sklenil Ibraimi.

Obe pismi, ki ju je Ibraimi naslovil na Ekipo SN, si lahko v celoti preberete v priloženih objavah na družabnem omrežju Facebook.

Komentarjev 18
  • stanekos 19:25 15.april 2016.

    Dej, pjanček, pomiri se. Prvo se slovnice nauči.

  • Ludvik Miholic 18:22 15.april 2016.

    IZGINITE SIFTARJI IZ SLOVENIJE KER STE NAJVECJI EVROPSKI MAFIJASI

  • Ludvik Miholic 18:20 15.april 2016.

    VSEENO CE JE BIL PREKMUREC NAREDIL JE DOBRO IN SLOVENSKA POLITICNA BANDA NI DOVOLILA DA BI SE OTEM PISALO KER BI SE TAKE STVARI RAZMNOZILE SE NA POLITICARE