Šport > Nogomet
22 ogledov

Ibraimi ni več suspendiran

Agim Ibraimi Saša Despot
Pri Mariboru so v ekipo vrnili Agima Ibraimija.

"V primeru Agim Ibraimi sporočamo, da po odločitvi klubskega vodstva v četrtkovem dopoldnevu makedonski reprezentant ni več v statusu suspendiranega nogometaša. Obe strani sta začeli s pogovori in reševanjem nastale situacije, tako da je suspenz ukinjen. V prihodnjih dneh si bomo prizadevali rešiti spor na najprimernejši način, Ibraimi pa medtem ureja zasebne zadeve," so zapisali na spletni strani aktualnih prvakov, ki jih danes sicer čaka prvi polfinalni dvobojslovenskega pokala proti Zavrču.

Na včerajšnji novinarski koferenci je  Zlatko Zahović dejal, da se je vedel neprimerno in da se počuti grozno zaradi ravnanja z makedonskim reprezentantom.

Do spora med športnim direktorjem kluba in Ibraimijem je prišlo pred tekmo z Domžalami v 29. krogu prve lige Telekoma Slovenije, ko so mariborske nogometaše obiskali njihovi navijači. Makedonski reprezentant je bil razočaran glede Zahovićevega odziva na navijaške poteze na treningu - navijači so jasno povedali, da do konca prvenstva zahtevajo le zmage, prišlo pa je tudi do prerivanja - in mu to povedal.

Kot je pojasnil Ibraimi, je Zahović takrat izgubil živce in žalil njegovo preteklost, mamo, narod in vero ter ga poslal iz karantene. Ibraimi se je to odločil povedati javnosti oziroma dnevniku Ekipa, obelodanil je tudi tekstovna sporočila, ki sta si jih z Zahovićem pošiljala.

Komentarjev 2
  • Zmago 21:26 14.april 2016.

    Pa bilo bi puno bolje da je Agime otišao kući, da zaplaće majci u krilu.

  • MihaMB 17:18 14.april 2016.

    Diego Simeone se je čez polovico igrišča drl Oblaku "kurvin sin"....in? Nič. Oblaku še na pamet ni prišlo, da bi to kaj komentiral. Ibraimi pa pametuje...ima srečo, da se je Zaho zezno in pisal SMS-e...Kakorkoli, gremo po naslov!!

Sorodne novice