Šport > Nogomet
6150 ogledov

"Igralcem bom poslal poln avtobus prostitutk, če..."

Silvio Berlusconi Profimedia
Lastnik Monze je 'dodatno motiviral' nogometaše svojega kluba.

Šestinosemdesetletni Silvio Berlusconi, nekdanji italijanski premier in sedanji lastnik prvoligaša Monze, je na božični večerji kluba nogometašem svojega kluba dal nenavadno obljubo.

V roke je namreč vzel mikrofon in dejal: "Našli smo dobrega, prijateljsko nastrojenega trenerja, ki je sposoben motivirati naše fante. Igralcem sem tudi sam dal dodatno motivacijo. Dejal sem jim, da jim bom v primeru, če nam uspe premagati Milan, Juventus ali pa katerega od ostalih velikih klubov, v garderobo poslal poln avtobus prostitutk." 

Monza se je pred to sezono prebila v Serie A in na 15 tekmah zabeležila 16 točk, ta dosežek pa jo trenutno uvršča na 14. mesto italijanskega prvenstva. Ekipo vodi trener Raffaele Palladino, ki ga je Berlusconi pohvalil v omenjenem govoru. Medijski mogotec je s svojo izjavo sicer nasmejal zbrane goste. Kaj so porekle žene in dekleta nogometašev, ni znano.

Italijansko prvenstvo je zaradi svetovnega prvenstva trenutno prekinjeno, nadaljevalo pa se bo na začetku januarja, ko bo Monza gostovala proti Fiorentine.

Gre sicer za legendarni klub, a vprašanje je, če ga Berlusconi uvršča med trenutno velike klube. Verjetno bo nekatere stvari še potrebno doreči.

 

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:25 14.december 2022.

    A star lisjak pa bi se med tem časom zabaval z njihovimi dekleti in ženami, da ne bi bilo faušije in poznejših razprtij med oddanimi!? A to, če bo slučajno med darilo rabil dodati kakšnega moškega prostitutka se je že pozanimal?

  • rd2dmk2 17:21 14.december 2022.

    glede prostitutk žene in dekleta ne bodo imel čist nič proti, če bo zraven prišel še dodaen miljonček eurčkov. no sedaj pa s feministične strani, vsi poročeni in zaročeni in drugače vezani fuzbalisti morali takoj podati odpoved, predno jih doma ...prikaži veča žene kastrirajo. in še čist normalna plat zgodbe, se vidi kolk kvalitet ima silvijo in je bil premier italije. pa če pomislim dobro je borči še kar v redu dečko.

Sorodne novice