Šport > Nogomet
65 ogledov

Iličić izbran za igralca prvega kola

josip iličić EPA
Slovenski reprezentant Josip Iličić je v prvem kolu italijanskega prvenstva navdušil, izbran je bil tudi za igralca tedna.

Josip Iličić je v prvem kolu Serie A ob zmagi Fiorentine nad Milanom z 2:0 prispeval drugi zadetek za Firenčane, uspešno je izvedel enajstmetrovko, ki je bila storjena prav nad njim, s še nekaj potezami pa si je prislužil tudi naziv najboljšega nogometaša kroga. Njegov bogati repertoar si lahko ogledate tu.

Sredi drugega polčasa je bil zamenjan, navijači Fiorentine, ki so ga imeli v zobeh še na začetku tega koledarskega leta, pa so njegov odhod z zelenice pospremili z bučnim aplavzom.

"Aplavzi? Ko jih slišiš, je to res veliko zadovoljstvo. Če bomo presenečenje prvenstva? Prehitro je še delati tovrstne zaključke, moramo odigrati še veliko tekem in moramo ostati na tleh," je takoj po tekmi za Sky sicer dejal vezist slovenske izbrane vrste.

Dobra vest za Srečka Katanca je tudi forma Valterja Birse, ki je v prvem kolu ob gostujoči zmagi Chieva pri Empoliju (3:1) prispeval zadetek in asistenco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.