Šport > Nogomet
29 ogledov

Iličić utegne biti dražji od Zahovića

Armin Bačinović ni potreboval veliko časa, da so ob njegovem imenu zastrigli z u Žurnal24 main
Najbolj vroč slovenski nogometaš na tržnici ostaja član Palerma Armin Bačinović, za katerega se spet ogreva Aston Villa, v igri pa je še naprej Chievo. Njegov agent Amir Ružnić pravi, da je slovenski reprezentant cenjen med pet in šest milijoni evrov.

"Zadeve so odprte. Zelo resni so tako pri Aston Villi kot pri Chievu. Sam sem mislil, da bo danes zadeva pri koncu, a bo očitno treba počakati do konca prestopnega roka," o možnostih prestopa Armina Bačinovića iz Palerma pravi njegov agent Amir Ružnić, ki dodaja, da je trenutno nemočen in čaka, kaj se bodo klubi med seboj dogovorili.

Nekdanji nogometaš Maribora pa v Palermu še ni odpisan, le mesto v začetni enajsterici bi ga na Siciliji zadovoljilo, meni Ružnič in dodaja, da bo verjetno v nedeljo začel tekmo za rožnate. "Armin bi ostal v Palermu, če bi igral. Tudi predsednik Zamparini ima o njem dobro mnenje, a bomo videli, kaj se bodo dogovorili z drugimi klubi," pravi agent slovenskega reprezentanta, ki nam je potrdil pisanje italijanskih medijev, da cena za Bačota sega do šest milijonov evrov.

Na vprašanje, ali mu Chievo in Aston Villa zagotavljata mesto med prvih enajst, pa Ružnić odgovarja: "Nihče ti danes ne more zagotoviti igranja v prvi enajsterici. Le Messi ima tam zagotovljeno mesto, drugo so vse pravljice."

Iličić drugam za rekordno vsoto
Dokončno se niso razpletle niti zadeve okoli Andraža Strune (Luka Koper), ki je blizu prestopa v Grosseto, niti okoli nogometaša Maribora Roberta Berića, ki je zanimiv za Chievo. "Prestop Berića je v rokah Maribora. Če bo klub zapustil Volaš, dvomim, da bodo spustili Berića," pravi.

Ružnić, ki smo ga povprašali tudi o statusu Iličića, ki v zadnjem času spet blesti pri Palermu. "Iličić je v očeh vodilnih pri Palermu zapisan s superlativi. Kljub temu, da ima ponudbe številnih klubov, zagotovo ostaja na Siciliji. Gre za vrhunske evropske klube. Poleti bo eden najbolj vročih nogometašev na evropski tržnici. Že danes imam na mizi konkretne ponudbe, o njih pa bomo razpravljali čez nekaj mesecev. Lahko potrdim, da bi utegnila biti cena zanj rekordna – gledano s slovenskega stališča. Višja, kot je bil prestop Zahovića," za konec dodaja Ružnić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.