Šport > Nogomet
31 ogledov

Iličića bi Angleži, Bačinovića Fiorentina

iličić trening stožice slovenija pred belgija 2011 Benjamin Kovač
Okrog slovenske kolonije nogometašev v lasti Palerma se dogaja. Skrivnostni angleški prvoligaš se smuka okrog Josipa Iličića. Armina Bačinovića hoče tudi slovita Fiorentina. Jasmin Kurtić pa ima štiri prvoligaške ponudbe.

"Predsednik kluba Maurizio Zamparini je angleško ponudbo gladko zavrnil. Niti slišati ni hotel o njej. Imena kluba ne morem izdati, ker se utegne zgoditi, da se bo vrnil z novo ponudbo. Gre za zelo solidnega prvoligaša, ni pa med 'top' klubi," je za zurnal24.si pojasnil Amir Ružnić, zastopnik Josipa Iličića, potem ko je namig o angleškem interesu podala Ekipa.

giovinco bačinović parma palermo | Avtor: EPA EPA
"Fiorentino je težko odbiti"

V isti povedi kot ime Armina Bačinovića je bilo v zadnjem času slišati tudi besedo Padova. Gre za drugoligaša, pri katerem je izvrstno preteklo sezono odigral Dejan Lazarević. "Padova je v igri, zadeva pa je še v zraku, ker se nekaj dogaja tudi s Fiorentino. Dejal mi je, da si predvsem želi igrati. Seveda je Fiorentino težko odbiti, vendar če vprašate mene, je zanj najboljša različica, da gre nekam, kjer bo lahko odigral 30, 35 tekem v kontinuiteti. Po poškodbi to najbolj potrebuje," je razložil Ružnić. Kako pa je z Jasminom Kurtićem? "Ni v igri zgolj Catania, vendar je Maurizio Zamparini prekinil vse zadeve. Jasmin potuje s Palermom na priprave. Potem se bomo odločili, kaj narediti z njim. O njem se najmanj štirje prvoligaši s Palermom pogovarjajo glede posoje. Druga liga ne prihaja v poštev."

"Pri Olimpiji v izložbi"

Pod Ružnićevo okrilje pa sodita tudi Aljaž Struna, za katerega je ravno v času našega klica postalo uradno, da ga bo Palermo posodil v Varese za leto dni, in Rok Baskera, ki je podpisal za Olimpijo. "Baskera je bil v Genoo posojen, vodstvena struktura se je zamenjala in novi ljudje se niso odločili za odkup pogodbe, zato smo se morali hitro odzvati. Fant je želel klub, v katerem bo igral. Ponudbo Olimpije smo sprejeli takoj. Zanj bo tako najboljše. Olimpija je velik klub, v katerem bo v izložbi," je zadovoljen primorski agent, čigar mobilni telefon v naslednjih tednih ne bo dopustniško onemel. Razlog za to je Maks Barišič, kadetski reprezentant, ki se prav tako utegne podati v Italijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.