Šport > Nogomet
21 ogledov

"Imam fantastičen odnos z vsemi"

Jose Mourinho EPA
Oscar, Radamel Falcao in Loic Rémy se niso prebili v ekipo, na klopi pa je ob porazu v Portu začel Eden Hazard, toda portugalski trener govori o "fantastičnem" odnosu z varovanci

José Mourinho vztraja, da nogometaši, na katere ni računal ob porazu Chelseaja pri Portu v Ligi prvakov (2:1), niso bili kaznovani.

Nekdanji trener Porta, Interja in Real Madrida sploh ni računal na Oscarja, nekdanjega ljubljenca navijačev "zmajev" Radamela Falcaa in Loica Rémyja, ki niso bili niti na klopi, medtem ko so bolj ali manj standardni člani prve postave Eden Hazard, John Terry in Nemanja Matić vsi sedeli na klopi.

Mourinhov izbor prve postave je povzročil špekulacije o tem, da je izgubil podporo dela moštva, toda 52-letnik je zatrdil, da med njim in člani moštva ni nikakršnih težav. "Nimam nobenih težav s komerkoli, imam fantastičen odnos z vsemi," je Portugalec povedal medijem in dodal: "Zakaj Oscar, Falcao in Rémy niso bili v ekipi? Ni bilo kazni, ni bilo kazni. Samo odločitev."

Torkov poraz na stadionu Dragao je bil Chelseajev peti v enajstih tekmah letošnje sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.