Šport > Nogomet
33 ogledov

Invazija Dalmatincev na Koper

superpokal, FC Koper Katarina Ponjavić
Iz Kopra so sporočili, da so pošle že skoraj vse vstopnice za četrtkov obračun s Hajdukom v drugem krogu kvalifikacij za Ligo Evropa.

Za obračun Kopra in Hajduka je bilo na voljo le 2592 vstopnic, saj Uefa "kanarčkom" ni dovolila uporabe montažnih tribun, s katerimi se kapaciteta stadiona povzpne na 4200 gledalcev. Koprčani so želeli uporabiti vsaj eno od dveh montažnih tribun, toda Uefa jih je v ponedeljek zavrnila.

To pomeni, da bo navijačem Hajduka pripadlo le 130 vstopnic (pet odstotkov kapacitete stadiona), čeprav se po poročanju hrvaških medijev z južne strani meje pripravlja prava invazija Torcide in ostalih pristašev "bilih". Ne gre pozabiti, da ima Hajduk tudi v Sloveniji precej navijačev, nekateri med njimi so gotovo pohiteli z nakupom vstopnic.

A za podporo Kopru ne gre skrbeti. Že v ponedeljek so kanarčki prodali več kot 1500 vstopnic, med vikendom je svojo predkupno pravico izkoristilo 500 imetnikov letnih vstopnic, stadion bo tako gotovo povsem poln. Predsednik kluba Ante Guberac je zatrdil, da takšnega zanimanja za vstopnice še ni bilo in da bi jih lahko prodali precej več.

Poleg odziva navijačev je Korpčane razveselilo tudi okrevanje Denisa Halilovića. Branilec je v zadnjih dneh prebolel gripo, a že trenira z ekipo. "Dobro se počutim in upam, da bom do četrtka povsem nared. Takšne tekme ne bi zamudil za nobeno ceno. Verjamem, da lahko že doma iztržimo ugoden rezultat," je za klubsko spletno stran dejal Halilović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.