Šport > Nogomet
29 ogledov

Iz Moskve v Carigrad: Bilić na klopi Beşiktaşa

italija hrvaška bilić poznanj euro 2012 Reuters
Slaven Bilić je po poročanju turških medijev novi trener carigrajskega Beşiktaşa.

Po poročanju carigrajskih medijev je bivši hrvaški selektor ter nekdanji trener splitskega Hajduka in moskovske Lokomotive Slaven Bilić podpisal dvoletno pogodbo.

Bilić, ki je bil v igri za trenerja Beşiktaşa že prejšnjo sezono, a je odšel v rusko prestolnico, naj bi za podpis po poročanju nekaterih medijev prejel 1,6 milijona evrov, po pisanju drugih pa kar 2,5 milijona evrov. Na klopi Lokomotive se Bilić ni najbolje znašel, saj je klub na koncu zasedel šele deveto mesto, kar je njegova najslabša klubska uvrstitev v zgodovini.

Lahko ostanejo brez Evrope

Beşiktaş je v preteklem turškem prvenstvu osvojil tretje mesto za mestnima rivaloma Galatasarayjem in Fenerbahçejem, vendar je njegov nastop v Evropski ligi vprašljiv. Klub je trenutno pod drobnogledom Uefe, saj obstaja sum, da je vodstvo kluba leta 2011 v finalu turškega pokala sodelovalo pri nečednih poslih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.