Šport > Nogomet
22 ogledov

''Izgubil sem spoštovanje do Fergusona''

dimitar berbatov manchester united EPA
Bolgarski nogometaš Dimitar Berbatov se je iz Manchester Uniteda preselil v Fulham. Nekdanji zvezdnik rdečih vragov je razkril, da je izgubil veliko spoštovanja do Alexa Fergusona.

Dimitar Berbatov ima za seboj težko leto v dresu Manchester Uniteda. Bolgar se je rdečim vragom pridružil leta 2008, takrat pa so zanj odšteli 30 milijonov funtov. A v zadnjih mesecih je bilo priložnosti na zelenici vedno manj, še posebej pa ga je prizadelo, ko ni zaigral v finalu Lige prvakov med Manchester Unitedom in Barcelono. ''Mislim, da si nisem zaslužil takšnega odnosa, še posebej zadnje leto,'' je povedal Berbatov.

''Desetkrat ali petnajstkrat sem šel do trenerja in ga vprašal, ali me potrebujejo. Vedno sem dobil odgovor, da sem pomemben igralec in naj ostanem, a v ekipi me vseeno ni bilo,'' je povedal Bolgar in dodal: ''Morda bi moral do Fergusona, ko me ni vključil v finale Lige prvakov. Vem, da je on šef, a v mojih očeh je izgubil spoštovanje. Težko sem sprejel njegovo odločitev. Še vedno imam svoje dostojanstvo. Zadel sem veliko golov, bil sem najboljši strelec lige, ki sem jo dvakrat tudi osvojil. Nima smisla ozirati se nazaj. Poslovil sem se od ljudi, ki so si to zaslužili. Od Fergusona se nisem,'' je povedal 31-letnik, ki so ga pred prestopom v Fulham povezovali z Juventusom in Fiorentino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.