Šport > Nogomet
20 ogledov

Izmislili so si Katančevo izjavo

Katanec prvi seznam spisek Austria Trend Hotel Bosna in Hercegovina Anže Petkovšek
Slovenska nogometna reprezentanca je v Bielefeldu opravila večerni trening. Posebnosti na njem ni bilo, vzdušje naj bi bilo odlično, vsi, ki so za tekmo proti Turčiji na razpolago selektorju Srečku Katancu, so trening opravili brez kakršnihkoli težav.

Še največjo težavo selektorju so pripravili turški mediji. Njihova tiskovna agencija je posredovala njegovo izjavo, v kateri naj bi bile selektorjeve besede izmišljene. "Verjamem, da je naša ekipa močnejša od turške. Svoje znanje bomo pokazali, Turčija pa v zadnjem obdobju ni dosegala dobrih izidov. Imeli bomo svoje priložnosti," je zapisala agencija Anadolu Ajansi, a Katanec pravi, da se ni pogovarjal niti z enim novinarjem turških medijev.

"To lahko zatrdimo, Srečko zaradi takšnih izjav ni bil najboljše volje. Za imenovanje postave za tekmo pa nisem pravi naslov," je dejal manager reprezentance Boštjan Gasser.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.