Šport > Nogomet
3281 ogledov

Ryanair se tako dela norca iz včerajšnjega poraza Nemcev

navjjači Mehike epa
Poraz Nemčije v Rusiji - cenejše letalske karte!

Južna Koreja je z zmago 2:0 v tretjem krogu svetovnega prvenstva šokirala Nemčijo in jo poslala domov. Če Nemci še danes jočejo, pa je drugače v Mehiki. Zmaga Korejcev je Mehičane poslala v osmino finala, potem ko so sami v tretjem krogu z 0:3 izgubili s Švedsko. Naprej sta torej šli Švedska in Mehika.

In Mehičani imajo zdaj prvovrstno priložnost za potovanje v Južno Korejo. Nacionalni letalski prevoznik Aeromexico je namreč ponudil 20-odstotni popust za vse lete iz Mehike v Južno Korejo. Sicer si pa hip mehiški ljubitelji nogometa gotovo bolj želijo v Rusijo, saj njihove ljubljence v ponedeljek čaka tekma osmine finala z Brazilijo.

Posrečeno šalo na izpad Nemčije pa si je privoščil evropski nizocenovni letalski prevoznik Ryanair. Besedo low (nizka) je v svojem oglasu na družabnem omrežju twitterju zamenjal s priimkom nemškega selektorja Löw. "Ali nepričakovano potujete? Pri Ryanair imamo nizke cene." 

Komentarjev 1
  • Eva_Halley 17:04 28.junij 2018.

    V bistvu sem približno 23-28 tisoč dolarjev vsak mesec za samostojna delovna mesta, ki jih delam doma. Za vsakogar, ki je pripravljen narediti enostavno samostojno delo za 2h-5h vsak dan iz vaše dnevne sobe in hkrati ustvarjati dragocen dohodek ... ...prikaži več Potem je ta delovna priložn0st za vas ... Za več podrobnosti .... >>>>>>>> www.WebJob8.Com