Šport > Nogomet
115 ogledov

Je ona razlog za zvezdnikovo slabo formo?

Helga Lovekaty Instagram
Kolumbijski spletni portal zatrjuje, da ima James Rodríguez zunajzakonsko razmerje.

Če gre verjeti kolumbijskemu tabloidnemu portalu Los 40 principales, potem James Rodríguez vara svojo ženo. Čeprav dokazov za afero ni, so zgodbo povzeli številni mediji v Južni in Srednji Ameriki ter Španiji.

James Rodriguez | Avtor: EPA EPA
Zgodba je še toliko bolj zanimiva, ker kolumbijski tisk že dlje časa išče razloge za slabo formo kapetana reprezentance "kofetarjev" v letošnji sezoni. Pri madridskem Realu se Rodríguez letos ne znajde najbolje, pred poškodbo Garetha Bala dvakrat zapored ni bil niti v začetni enajsterici kraljevega kluba.

Znani kolumbijski novinar Iván Mejía je v svoji kolumni zapisal, da ima James "tu in tam kakšno dekle". To naj bi bil eden glavnih razlogov, da je v slabi formi, mnogi pa so zvezdniku očitali tudi, da ima kar nekaj kilogramov preveč.

Javno ga je hvalila

In kdo je dekle, ki naj bi Jamesa vrtelo okrog prsta? Gre za rusko manekenko Helgo Lovekaty. Slednja je v preteklosti že javno dejala, da ji je James všeč in da je njegova oboževalka. 

Dodati velja še, da je Jamesova žena Daniela Ospina, sicer sestra Arsenalovega vratarja Davida Ospine, trenutno v Kolumbiji, kjer tekmuje v tamkajšnji različici šova Zvezde plešejo. James medtem trenira v Madridu, po mnenju Kolumbijcev pa ima več kot dovolj časa, da se sprosti na različne načine - tudi s Helgo. 

Fotografije zapeljive Rusinje si lahko ogledate na njenem Instagram računu.

Helga Lovekaty  | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.