Šport > Nogomet
26 ogledov

Je to najbolj nora stava vseh časov?

Steve Sales stava Betfred blog.betfred.com
Angleški stavec je vložil 1,65 evra, dobil je skoraj sedemdeset tisočakov.

Že večkrat smo poročali o neverjetnih dobitkih na športnih stavah, a kar je uspelo Angležu Stevu Salesu presega večino stavnih podvigov.

Brezposelni Londončan Sales je igral na tri pare v škotskem pokalu (tekmovanje nosi ime po za Salesa odslej srečni stavnici Betfred - Betfred Cup), za listek je vplačal 1,4 funta (1,65 evra). In stava? Sales je zapisal da bo Dundee premagal Forfar, Inverness Arbroath, Ross County pa Cove Rangers. In vse tekme bi se morale končati z izidom 7:0.

Se vam zdi neverjetno? Tudi nam. A Salesu je uspelo. Možnosti za uspeh so bile 80/1 za zmago Dundeeja, 66/1 za zmago Invernessa in 50/1 za zmago Ross Countyja. Anglež si je z uspešno prognozo priigral kar 68,370 evrov (57.990 funtov).

54-letnik je bil pet minut pred koncem vseh tekem povsem na trnih, saj je bil rezultat na vseh takrat 6:0. Oče treh otrok je po stavi pojasnil, da sedem sicer ni njegova srečna številka. "Enkrat sem stavil, da bo Barcelona zmagala 7:0, a je bilo na koncu 7:1," je dejal.

Hladilnik bo bolj poln

Sales je 54-letni oče treh otrok, pred letom in pol pa je po poškodbi rame izgubil službo v komunalnem podjetju. Zaradi zajetnega kupčka denarja bo Londončan sedaj živel precej lažje.

"Najprej bom mamo peljal na križarjenje na Mediteran ali na Karibe, saj si to zasluži, ker tako dolgo pazi na mojega bolnega očeta. Jaz? Veselim se, ker bom imel vseskozi elektriko in da bo hladilnik bolj poln," je skromno pristavil Sales.

"Nihče pri Betfredu, kjer redno stavim, ni mogel verjeti. Tako so potrpežljivi z mojimi malimi stavami, a več ne morem staviti, ker si tega ne morem privoščiti. Res so bili srečni zame. Morda je to znak, da se moje življenje spreminja," je dodal presrečni Sales.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.