Šport > Nogomet
21 ogledov

Jezni navijači še vedno obožujejo Ronalda

navijači Real Madrid naslov prvaki slavje Cibeles avtobus EPA
Navijači Real Madrida so se odzvali na besede Cristiana Ronalda, ki so v svetovnih medijih sprožile neskončna ugibanja o prestopu prvega zvezdnika ekipe. Podporniki belega baleta Portugalcu obljubljajo, da mu bodo stali ob strani.

Khedira Ramos Maroko zastava navijači San Mames Athletic Bilbao Real Madrid Liga | Avtor: EPA EPA
Španske nogometne kroge pretresajo izjave Cristiana Ronalda, ki je v zadnjih dneh poskrbel za veliko razburjenja v taboru španskih prvakov. Večina navijačev njegove besede obsoja, a obenem dodajajo, da Portugalca še vedno obožujejo, zato mu bodo stali ob strani.

''Cristiano ali nekdo v klubu bi moral razjasniti situacijo, ker stvari še vedno niso jasne. Če imaš problem, ga ne moraš kar tako razširiti. Rad bi vedel njegove razloge. Besede o pomanjkanju podpore pač niso kredibilne,'' je povedal Juan Antonio Cobo, član ene izmed navijaških skupin. ''Ne vem, kaj ga je pičilo. Igra za najboljši klub na svetu, zasluži bogastvo, zadeva gole. Zaradi česa bi bil lahko žalosten? Ne morem verjeti, da želi oditi. Navijači so zelo zahtevni in marsikoga so že izžvižgali. Cristiano se bo moral naučiti živeti s tem, tako kot so to storili ostali,'' je bil jasen Marcelino Garcia.

Real Madrid navijači proslavljajo | Avtor: Reuters Reuters
Navijači so razburjeni, a pripravljeni odpustiti svojemu idolu. ''Mislim, da je naredil napako. Cristiano je pač Cristiano in mi mu bomo stali ob strani. Obožujemo ga in podpirali ga bomo do konca,'' je zaključil Rufino Garcia Palenzuela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.