Šport > Nogomet
16 ogledov

John Terry v policijski preiskavi

John Terry Reuters
Za angleškima kluboma je precej mizeren torkov večer v Ligi prvakov. Arsenal in Chelsea sta le remizirala, čeprav sta proti Marseillu in Genku brez dvoma pričakovala več. Modri pa nimajo le rezultatskih skrbi.

Branilec Chelseaja John Terry je v policijski preiskavi, sproženi po ogledu videoposnetka, zaradi domnevnega rasističnega izpada na tekmi angleške lige proti moštvu Queens Park Rangers, ko naj bi tekmečevemu igralcu Antonu Ferdinandu dejal j***** č****. Policija namerava uporabiti bralnik ustnic, Terry pa pravi, da se je le odzval agresivno, ne pa tudi z rasističnim jezikom, poroča The Sun.

Nikakor ga v dobro voljo ni spravila niti točka njegovega moštva na gostovanju pri Genku, kjer je Chelsea med drugim zapravil tudi 11-metrovko. "Nismo dosegli slabega rezultata, čeprav smo seveda pričakovali zmago," je po tekmi dejal trener Andre Villas-Boas: "Ustvarili smo si dovolj priložnosti za zmago, a trenutno nismo preveč učinkoviti. Ko si sredi slabega niza rezultatov, potrebuješ čimprejšnjo zmago," je Portugalec namignil na poraza proti Arsenalu in QPR.

Arsenal je doma odigral mršav remi proti Marseillu. "Gostje so začeli odločneje, kasneje smo imeli svoje priložnosti. A moramo priznati, da so se Francozi branili zelo dobro, mi pa nismo bili dovolj ostri, pojavila pa se je tudi psihološka utrujenost po zmagi nad Chelseajem," je tekmo pospremil šef topničarjev Arsene Wenger.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.