Šport > Nogomet
25 ogledov

Jokić izpušča začetek La Lige

sport 03.03.10 Bojan Jokic, nogomet, prijateljska tekma Slovenija - Katar; foto: Saša Despot
Slovenski reprezentant Bojan Jokić bo zaradi poškodbe moral izpustiti začetek španskega prvenstva. Vprašljiv je tudi njegov nastop na tekkmah slovenske izbrane vrste z Albanijo in Ciprom.

Bojan Jokić je poškodbo staknil na tekmi med Finsko in Slovenijo, zaradi nje pa bo moral izpustiti začetek španskega prvenstva. Njegov Villarreal, ki je branilca pred sezono pripeljal iz italijanskega prvoligaša Chieva, bo v prvem kolu sicer gostoval pri Almerii. Tekma bo v ponedeljek.

Slovenski reprezentant, ki je v Helsinkih do menjave tudi nosil kapetanski trak, je v pripravljalnem obdobju dobil veliko priložnosti za igranje pri rumeni podmornici, zdaj pa naj bi bil z igrišč zaradi poškodovane stegenske mišice na levi nogi odsoten tri tedne. Tako je zelo vprašljiv tudi njegov nastop v slovenskem dresu na zelo pomembnih kvalifikacijskih tekmah Slovenije z Albanijo in Ciprom, ki sta na sporedu 6. in 9. septembra. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.