Šport > Nogomet
827 ogledov

Jose Mourinho ima novo službo! Debitira na velikem derbiju

Jose Mourinho
Jose Mourinho bo del "največje sezone vseh časov".

Jose Mourinho je brez kluba že vse od lanskega leta, ko je dobil odpoved s strani Manchester Uniteda. "The Special One" od takrat dalje v miru uživa s plačo 26 milijonov letno, katero mu še vedno izplačujejo Rdeči vragi.

jose mourinho Mourinho Šport Dovolj ima klubskega nogometa, to želi početi v prihodnosti

United je namreč dolžan Mourinha plačevati vse do izteka njegove pogodbe, razen če bi si Portugalec našel kakšno novo trenersko službo. Kot vse kaže, pa se kaj takega še ne bo kmalu zgodilo, saj se je Mourinho našel v analitičnih vodah in se mu niti najmanj ne mudi na kakšno izmed trenerskih klopi.

Sky Sports so tako objavili, da je prav Jose Mourinho njihova najnovejša okrepitev na mestu studijskega analitika. Mourinho sicer že ima izkušnje z mestom strokovnega gosta, saj je pogosto sodeloval v nogometnih studiih Lige prvakov, največ izkušenj pa si je nabral na Svetovnem prvenstvu v Rusiji, ko je bil strokovni gost tamkajšnje televizijske postaje RT.

"Trikratni zmagovalec Premierlige Jose Mourinho se bo pridružil ekipi Sky Sports kot del največje nogometne sezone vseh časov," so zapisali v uradni objavi pri Sky Sports.

"Mourinho bo svoj prvi nastop v studiu doživel na Chelseajevem gostovanju pri Manchester Unitedu," so še zapisali v objavi, kjer so napovedali Portugalčev debi prav na tekmi obeh njegovih bivših ekip.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.