Šport > Nogomet
25 ogledov

Jurčić: To se mi je zgodilo prvič

krunoslav jurčić dinamo EPA
"V moji trenerski karieri se mi sicer še ni zgodilo, da bi si ekipa, ki sem jo vodil, zabila dva avtogola," je po porazu proti Zavrču pojasnil trener Maribora Kruno Jurčić.

"Težko je analizirati tekmo, ki jo izgubiš na tak način. Z dvema avtogoloma, ki pa nista bila običajna, ampak sta se zgodila ravno v trenutkih, ko smo prevladovali na igrišču in bi lahko preusmerili tekmo v našo prid. Gostitelji so garali na igrišču, bili so dobro postavljeni in jim čestitamo za zmago. Prav tako se je naša ekipa trudila po najboljših močeh in igralci so res težko sprejeli ta poraz. Zdaj je najbolj pomembno, da jih psihološko dvignemo in da se vrnemo k navadam zmagovanja," je po porazu na kaotičnem gostovanju v Zavrču dejal mariborski trener Kruno Jurčić, ki se zaveda, da nogomet prinaša tudi nepredvidljive dogodke.

"Vsak poraz je neprijeten, še posebej ta, saj smo želeli priti v zmagoviti niz, ki bi nas lahko vrnil k vrhu. Toda v nogometu se dogaja marsikaj, tudi takšne tekme…"

"V moji trenerski karieri se mi sicer še ni zgodilo, da bi si ekipa, ki sem jo vodil, zabila dva avtogola, vendar moramo upoštevati tudi takšne okoliščine. In gremo naprej, tekmo po tekmo, z namenom, da bi zmagovali," je zaključil Jurčić. Maribor zdaj za vodilno Olimpijo sicer zaostaja že za 10 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.