Šport > Nogomet
102 ogledov

Juventusova zvezdniška okrepitev že huje poškodovana

Paul Pogba Profimedia
Juventus se bo na začetku sezone moral znajti brez Paula Pogbaja.

Zvezni igralec italijanskega nogometnega velikana Juventusa Paul Pogba je dobil močan udarec v desno koleno, zato z belo-črnimi ne bo odpotoval v Teksas, kjer se bodo na prijateljski tekmi pomerili z Barcelono. Kot so sporočili iz italijanskega kluba, ima francoski zvezdnik poškodovan meniskus, zaradi česar bo z igrišč odsoten vsaj dva meseca.

"Po poročanju o bolečinah v desnem kolenu je Paul Pogba opravil radiološke preglede, ki so razkrili poškodbo lateralnega meniskusa. Zdaj ga čaka še pregled pri ortopedu," navaja Juventus na svoji spletni strani.

Kot danes poroča Gazzetta dello Sport, se je poškodba izkazala za precej resno. "Pogba bo najverjetneje moral na operacijo, tako da bo odsoten vsaj dva meseca," so zapisali pri italijanskem športnem dnevniku.

Paul Pogba Vrnitev Šport "Dobrodošel doma, Paul Pogba"

Juventus, ki je trenutno na poletni turneji po ZDA, mora iz Kalifornije začasno odpotovati v Teksas, kjer se bo v noči s torka na sredo na prijateljski tekmi pomeril s špansko Barcelono.

Pogba, ki je že igral za torinski klub med letoma 2012 in 2016, se je to poletje vrnil k Juventusu po šestih sezonah pri Manchester Unitedu.

Ekipa Massimiliana Allegrija je v soboto v okviru priprav premagala mehiški klub Chivas de Guadalajara z 2:0, Barcelona pa je bila v okviru priprav na ameriški turneji najprej s 6:0 boljša od Interja iz Miamija, nato pa je v Las Vegasu dobila el clasico proti Real Madridu z 1:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.