Šport > Nogomet
163 ogledov

Morata se vrača k Oblaku, Dybala tudi uradno vzel slovo

Šport: Morata se vrača k Oblaku, Dybala tudi uradno vzel slovo - Alvaro Morata Epa
Juventus se je tudi uradno razšel s trojico nogometašev.

Španski nogometni napadalec Alvaro Morata se je vrnil k madridskemu Atleticu, katerega član je slovenski reprezentant Jan Oblak, potem ko mu ni uspelo dobiti nove pogodbe, ki bi ga zadržala pri torinskem Juventusu.

Juventus si je izkušenega Španca izposodil septembra 2020 iz madridskega Atletica za 10 milijonov evrov in z možnostjo odkupa za 45 milijonov. Ob tem so imeli Torinčani pravico podaljšati posojo še za eno leto in 10 milijonov evrov, kar bi odkupno ceno znižalo na 35 milijonov.

Toda Juventus je po poročanju italijanskih medijev poskušal ceno še zmanjšati, ponudil je 15 milijonov, Španci pa so zahtevali najmanj 26 milijonov evrov. Pojavila se je tudi možnost za novo posojo, toda v klubu so potrdili, da je Moratove zgodbe pri Juventusu konec.

Juventus je ob tem objavil tudi to, da se je po petih letih razšel s Federicom Bernardeschijem ter po sedmih s Paulom Dybalo, kar je bilo znano že pred tem, danes so novico v Torinu le še uradno potrdili.

Paulo Dybala | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice