Šport > Nogomet
379 ogledov

Bayern in Juventus sklenila 70-milijonski posel

Matthijs de Ligt Profimedia
Nizozemski reprezentant Matthijs de Ligt bo kariero nadaljeval v Bayern Münchnu.

Italijanski nogometni velikan Juventus iz Torina je sprejel ponudbo nemškega Bayerna za prestop branilca Matthijsa de Ligta na Bavarsko, so v nedeljo zvečer poročali tuji mediji. Nizozemski reprezentant naj bi nemškega prvaka stal 70 milijonov evrov in deset milijonov bonusov, pišejo tudi Sky, Kicker in Bild.

Robert Lewandowski Zelena luč Šport Bayern naposled popustil, Lewandowski odhaja

Skoraj 23-letni branilec de Ligt, ki ima sicer pogodbo z Juventusom do 30. junija 2024, naj bi z Bayernom podpisal petletno pogodbo do junija 2027.

Bavarci so to poletje zelo dejavni na trgu prestopov. Pred de Ligtom se je klubu pridružil Senegalec Sadio Mane iz Liverpoola, najboljši napadalec Bayerna Robert Lewandowski pa je prestopil k Barceloni.

Katalonski klub je v soboto potrdil, da se je z Bayernom dogovoril o prestopu Poljaka. Pred tem je takšne informacije posredoval tudi nemški prvak. Poljski nogometaš naj bi podpisal pogodbo po opravljenih zdravniških pregledih.

Paul Pogba Vrnitev Šport "Dobrodošel doma, Paul Pogba"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.