Šport > Nogomet
926 ogledov

Kaj je s plačami pri Barçi? Messi je tako odgovoril

Lionel Messi Profimedia
Nogometni zvezdniki v času koronavirusa s precej manjšimi prejemki.

Nogometaši prve ekipe katalonskega velikana Barcelone so si za čas pandemije novega koronavirusa znižali plače za kar 70 odstotkov, je preko Instagrama sporočil kapetan blaugrane Lionel Messi. Za nameček pa bodo vsi člani prvi ekipe dodatno prispevali v sklad za klubske delavce, da bodo ti lahko še naprej prejemali 100-odstotne plače.

"Veliko črnila je bilo prelitega na naš račun v zvezi z našimi plačami v času krize. Najprej bi radi razjasnili, da smo bili vedno naklonjeni znižanju plač v času zdravstvene krize, saj se dobro zavedamo, da gre za izjemen položaj, ki bo pustil pečat. Vedno smo bili igralci prvi, ki smo priskočili klubu na pomoč," je na Instagramu zapisal argentinski virtuoz.

Giorgio Chiellini Juventus Barcelona Poteza Šport Pri velikanu zamrznili plače

"Zadnje dni smo iskali način, ne samo, kako si znižati plače, temveč tudi, kako pomagati vsem delavcem v klubu v teh težkih časih. Dogovorili smo se, da si bomo vsi brez izjeme znižali plače za 70 odstotkov, poleg tega pa bomo dodatno prispevali denar, da bodo delavci kluba lahko prejemali polna plačila," je še zapisal Messi, vsem culejem poslal dobre misli in zapis končal z vzklikoma Visca el Barca i visca Catalunya oziroma Naj živi Barca in naj živi Katalonija.

Širokogrudna poteza nogometašev vodilnega kluba prekinjenega španskega prvenstva primera division je sprožila plaz odobravanja ne le v Španiji, ki jo je pandemija hudo prizadela, temveč po vsem svetu. Igralcem so že čestitali in se jim zahvalili tudi nekdanji zvezdniki katalonskega kluba, kot so Xavi, Carles Puyol, Samuel Eto'o in drugi.

Komentarjev 2
  • kinglocteens 04:03 31.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Gallilena
    Gallilena 01:19 31.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite-- Bredhot.Com