Šport > Nogomet
360 ogledov

Kakšna smola! Eden najboljših na svetu si je med smučanjem zlomil nogo

Manuel Neuer Epa
Manuel Neuer je že predčasno končal sezono zaradi zloma noge na smučanju.

Nemški reprezentančni vratar Manuel Neuer si je na smučanju zlomil nogo in ga v ekipi Bayerna iz Münchna ne bo do konca sezone, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Po tem, ko je Nemčija predčasno končala nastope na svetovnem prvenstvu v Katarju, si je 36-letni nogometaš vzel čas za premor in odšel na smučanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

"Kaj naj rečem, zaključek leta bi bil lahko zame veliko boljši, kot je. Hotel sem si spočiti glavo in sem šel smučat, pa sem si zlomil nogo. Včerajšnja operacija se je dobro končala. Hvala zdravnikom! Boli pa me, ker je s tem ta sezona zame že končana," je Neuer zapisal na Instagramu ob fotografiji, ko leži v bolnišnici.

Bayern je vodilna ekipa nemškega prvenstva, ima štiri točke prednosti pred Freiburgom. V osmini finala lige prvakov se bo pomerila pomerila s francoskim velikanom Paris Saint-Germainom, prva tekma bo 14. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice