Šport > Nogomet
77 ogledov

Radomlje izvlekle točko v Celju

Celje Radomlje Arena Petrol NK Celje/Facebook
Na prvi tekmi petega kola PLTS med Celjem in Radomljami ni bilo zmagovalca (0:0).

Nogometaši Celja, ki so prišli do prvega remija v sezoni in imajo sedem točk s petih tekem, so bili večino tekme podjetnejši tekmec, imeli pobudo, ki pa je ob zbrani obrambi gostov niso znali unovčiti. Na drugi strani so Radomljani, ki so doslej v prvoligaški konkurenci proti Celjanom izgubili vse štiri medsebojne dvoboje, prišli do druge točke v prvenstvu in se vsaj začasno otresli zadnjega mesta.

Prvi polčas ni postregel s preveč razburljivo igro. Ekipi sta le poredkoma prišli do zaključnih strelov. Pobudo so večino časa imeli Celjani, pri katerih pa je v večini primerov zatajila zadnja podaja, predvsem s krilnih položajev. Žoge s teh položajev praviloma niso našle pravega naslovnika v kazenskem prostoru Radomelj, izjema je bila 44. minuta, ko je do strela z glavo prišel Matej Podlogar, a je iz bližine zgrešil.

V drugem polčasu se je nadaljevala podobna predstava, Celjani so imeli pobudo, ki pa je niso znali unovčiti. Gostujoča obramba je bila v večini primerov zbrana in pravočasno zaprla vse dostope do vrat. Zaključnih strelov na obeh straneh je bilo sicer bistveno več, a niti eden ni bil posebej nevaren.

Prva liga TS, 5. kolo:

Celje - Kalcer Radomlje 0:0 (0:0)

Sobota:
Gorica - Maribor
Domžale - Luka Koper

Nedelja:
Aluminij - Krško
Olimpija Ljubljana - Rudar Velenje

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.