Šport > Nogomet
86 ogledov

Kalinić v Milan, Cancelo v Inter

Nikola Kalinić Nikola Kalinić ob podpisu pogodbe z AC Milanom.
Milanska velikana sta okrepila svoje vrste pred izzivi prihajajoče sezone.

Italijanski nogometni prvoligaš AC Milan ima že 11. novega igralca. Štiriletno pogodbo je s klubom iz Lombardije podpisal 29-letni Hrvat Nikola Kalinić in potrdil govorice, da se iz Firenc seli v Milano. Kot so sporočili iz kluba, so se s Fiorentino dogovorili, da bo Kalinić najprej zaigral kot posojeni igralec, nato ga bodo odkupili.

David Silva Nasri Manchester City Chelsea FA pokal Tržnica Šport Nasri v Turčijo, Kodogbia v Španijo

Predvsem po zaslugi kitajskih lastnikov, Milančani v boju za naslov v Serie A napovedujejo resno konkurenco torinskemu Juventusu. Letos so za okrepitve namenili že več kot 200 milijonov dolarjev, med drugim pa sta v klub prišla branilec Leonardo Bonucci iz tekmeca Juventusa in soigralec Kevina Kampla pri Bayer Leverkusnu Hakan Calhanoglu.

Handanović pozdravil Portugalca

João Cancelo | Avtor: Profimedia João Cancelo. Profimedia

Portugalski nogometni reprezentant João Cancelo bo kot posojen nogometaš španske Valencie do konca sezone 2017/18 igral za milanski Inter in bo tako soigralec nekdanjega slovenskega reprezentanta Samirja Handanovića.

Blaise Matuidi Tržnica Šport Matuidi v Torinu, Boateng v Berlinu

Triindvajsetletni Cancelo, ki je poklicno kariero začel pri Benfici, se najbolje znajde na položaju desnega bočnega branilca. Za portugalsko reprezentanco je na petih tekmah dosegel tri gole. Če ga bo Inter želel odkupiti po koncu sezone, bo zanj moral odšteti 30 milijonov evrov, poročajo italijanski mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.