Šport > Nogomet
822 ogledov

Kandidat za novega predsednika se opravičuje Mandariću

Milan Mandarić Saša Despot
Nemec Thomas Kaiser, ki naj bi v Ljubljani nasledil Milana Mandarića, je preložil izredno skupščino kluba.

Kandidat za novega predsednika slovenskega nogometnega prvoligaša, ljubljanske Olimpije, Thomas Kaiser, je, tako kot se je napovedovalo, tudi uradno dal predlog za preložitev izredne skupščine kluba. Ta bi morala biti v ponedeljek, a jo je Kaiser prestavil zaradi "tehničnih zadev". Kdaj jo bodo izpeljali, bo znano v prihodnjih dneh.

safet hadžić Olimpija Šport Hadžić: "Do konca januarja bo pestro."

Kot so v sporočilu za javnost zapisali pri Olimpiji, se Kaiser osebno opravičuje zdajšnjemu predsedniku Milanu Mandariću in vsem navijačem za nastalo situacijo. Poudarja pa, da si želi dokončati posel.

"Vse informacije v povezavi s prevzemom kluba bodo znane v prihodnjih dneh," je Kaiser zapisal v sporočilu. Ta bi na skupščini sicer kandidiral za predsednika, za člane nadzornega odbora pa Laurent Libert, Nadi Fetai in Mathias Ciercynski.

Kot pa je poročalo Delo, novi vlagatelji do srede oziroma izteka roka niso izpolnili dela dogovora oziroma niso plačali dela kupnine v višini 3,5 milijona evrov, zaradi česar je Mandarić ustavil prevzemni proces.

Milan Mandarić Brez nakazila Šport Nov zaplet pri prodaji Olimpije

"Predsednik NK Olimpija Milan Mandarić je na prošnjo Thomasa Kaiserja preklical za ponedeljek napovedano skupščino ŠDNK Olimpija. Predsednik si bo vzel čas za premislek o tem, kakšni bodo nadaljnji koraki v pogajanjih o prevzemu Olimpije, in bo o tem pravočasno obvestil javnost," je pred kratkim v sporočilu za javnost zapisal Mandarićev svetovalec v klubu Petar Damjanić in dodal, da je stanje v klubu normalno, vse aktivnosti povezane s pripravami članskega moštva pa potekajo skladno z načrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice