Šport > Nogomet
2885 ogledov

Kaos: Kapetan na tla zbil trenerja tekmecev

freiburg, eintracht frankfurt Epa
Vroč zaključek tekme v Bundesligi.

V 11. kolu nemške bundeslige sta se pomerila Freiburg in Eintracht Frankfurt, tekmo pa je zaznamoval kaos v zaključku dvoboja, ki ga je povzročil kapetan gostujočega moštva David Abraham.

Gostje, ki so pred tednom dni s petardo odpravili münchenski Bayern in tako pri Bavarcih povzročili odstavitev trenerja Nike Kovača, so se ob koncu tekme trudili izenačiti. Freiburg je namreč vodil z 1:0, ob tem pa je imel tudi moža več na zelenici, saj je svoj drugi rumeni karton že v zaključku prvega polčasa prejel Gelson Fernandez. 

Abraham je stekel za žogo, ki je pristala v avtu, a ob tem povsem nepotrebno trčil v domačega trenerja Christiana Streicha. Ta udarca ni pričakoval ter tako končal na hrbtu. Poteza Argentinca je seveda razburila domačo klop, večina igralcev in strokovnega štaba je skočila na noge in želele obračunati z branilcem Eintrachta. V prerivanje so se nato vključili tudi ostali nogometaši.

Vse skupaj se je končalo z rdečim kartonom za Abrahama, enako kazen pa je prejel tudi domači nogometaš, ki je skočil s klopi, Vincenzo Grifo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.