Šport > Nogomet
39 ogledov

Kaos na pripravah Rome: "Cigan, vrni se v Srbijo!"

Pallotta predsednik lastnik Totti Pjanić AS Roma Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Navijači Rome še naprej ne dajo miru svojim ljubljencem. Potem, ko so številne z žaljivkami zasuli že ob prihodu na priprave, se je napeto ozračje preselilo tudi na treninge.

Na pripravah v Risconeju blizu Bolzana bi člani AS Rome na čelu z novim trenerjem Rudijem Garcio potrebovali nekaj miru, da bi se lahko brez težav pripravili na novo sezono v Serie A, toda vročekrvni navijači "giallorossov" imajo drugačne načrte.

Po tem, ko so z žaljivkami ob povratku v klub pred začetkom priprav napadli številne člane moštva, med njimi še posebej močno bosanskega reprezentanta Miralema Pjanića, je srd navijačev zdaj občutil še nepriljubljeni napadalec Pablo Osvaldo.

Šel bi "ena na ena"

Privrženci Rome so pred začetkom treninga izobesili transparent ("Na počitnicah brez opravičila ... Za vas je spoštovanje nekaj neznanega. Niste vredni"), ob prihodu na zelenico pa so se še posebej ostro lotili občasnega italijanskega reprezentanta, ki so ga med drugim označili za "jokico".

"Vzamem enega po enega, ko boste hoteli," je razboritežem sporočil Osvaldo, medtem ko se ni nič bolje godilo niti "plačancema" Pjaniću in še enemu reprezentantu Federicu Balzarettiju. Slednjemu so dejali, naj gre v Pariz k ženi, bosanskemu vezistu pa še niso oprostili čestitke rojaku Senadu Luliću po zadetku na zadnjem derbiju.

"Si vesel, ker je zadel Lulić? Cigan, vrni se v Srbijo," se je glasilo geografsko zelo netočno sporočilo Pjaniću.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.