Šport > Nogomet
28 ogledov

Pjanić: ''Nekaj se je moralo spremeniti''

miralem pjanić zdenek zeman EPA
Napadalec Rome Miralem Pjanić je priznal, da je moral italijanski prvoligaš v dobro kluba odsloviti trenerja Zdeněka Zemana. Češki strateg je trenerski stolček izgubil po porazu proti Cagliariju (2:4), njegovo mesto pa je začasno prevzel Aurelio Andreazzoli.

Roma je v 23. kolu italijanske nogometne lige visoko izgubila proti Cagliariju (2:4), poraz pa je s trenerskega stolčka odnesel Zdeněka Zemana. Napadalec italijanskega prvoligaša Miralem Pjanić meni, da je bila menjava trenerja nujno potrebna.

miralem pjanić  Aurelio Andreazzoli | Avtor: EPA EPA
''Roma je vedno prioriteta. Smo v težkem obdobju. Cilj je bil, da bomo v vrhu lestvice, vendar smo daleč zadaj. Očitno je, da se je nekaj moralo spremeniti,'' je povedal bosanski reprezentant, ki verjame, da lahko začasni trener Aurelio Andreazzoli klub popelje do boljših rezultatov. ''V takšni situaciji je vedno na udaru trener. Upam, da bo novi trener prinesel boljše čase. Postali smo zelo negativni, čeprav imamo kvaliteto za dobro igro,'' je povedal 22-letnik.

Roma je trenutno na osmem mestu italijanske serie A in je šest točk oddaljena od mesta, ki še vodi v kvalifikacije za Evropsko ligo. ''Glavna težava je v pomanjkanju ravnotežja. Jaz osebno rad igram napadalen nogomet, vendar je ekipa na prvem mestu,'' je zaključil Pjanić. Italijanski mediji kot glavne kandidate za Zemanovega naslednika omenjajo Francoza Laurenta Blanca ter Italijana Marca Giampaola in Walterja Novellina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.