Šport > Nogomet
2363 ogledov

Kapetan Reala ne želi nove pogodbe, želi igrati z Messijem

Sergio Ramos Liga prvakov Epa
Sergio Ramos ne pristaja na znižanje plače.

Trener Reala Zinedine Zidane je kot glavni cilj kluba v januarju napovedal podaljšanje pogodbe z Luko Modrićem, Sergiom Ramosom in Lukasom Vazquezom. Če je prvi pristal na pogoje kraljevega kluba in pristal na desetodstotno znižanje plače, pa se vse skupaj zatika pri zadnjih dveh.

Po pisanju Asa ima kapetan Ramos na mizi ponudbo, ki bi aktualno pogodbo podaljšala za eno leto z možnostjo še dodatnega leta sodelovanja (1+1). A tudi on bi moral pristati na 10 odstotkov manjše izplačilo, ob sedanji plači 15 milijonov bi to pomenilo 1.5 milijona evrov manjši letni dohidek. Ramos se tej vsoti ne želi odreči. "V teh trenutkih je težko karkoli predvidevati," je o pogajanjih s klubom dejal Sergiov brat in zastopnik Rene Ramos.

Pri El Chiringuitu so šli korak dlje od Asa in zatrdili, da se kapetan Reala že dogovarja o prestopu v Pariz. "PSG želi z mano in Lionelom Messijem zgraditi neverjetno ekipo," naj bi Ramos že izjavil predsedniku Reala Florentinu Perezu, ki je odgovoril, da ga ne bo zadrževal na silo, če bo imel dobro ponudbo.

Ramos je član Reala od leta 2005.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice