Šport > Nogomet
3341 ogledov

Karius v finalu igral hudo poškodovam

loris karius Epa
Vratar Liverpoola Loris Karius je v finalu utrpel pretres možganov.

Veliki osmoljenec finala lige prvakov Loris Karius, vratar Liverpoola, ki je Realu Madridu praktično podaril dva gola, je igral z blažjim pretresom možganov. Kot poroča španska Marca, so po naknadnem pregledu s CT-jem ameriški zdravniki ugotovili, da je pretres doživel v 49. minuti tekme, ko sta se zaletela s Sergiom Ramosom.

real madrid liga prvakov liverpool kijev finale Solze v potokih Šport Bale nesluteni junak večera, popoln polom vratarja Liverpoola Ni pa šlo za tako hud pretres, da bi zaradi tega imel posledice v nadaljevanju svoje kariere oziroma žiivljenja. Tekmo je nadaljeval, saj na pretres sploh niso pomislili in kot vemo, kmalu zatem storil dve veliki napaki, ki sta Realu pomagali do dveh golov in na koncu do 13. evropske zvezdice. Končni izid tekme je bil 3:1.
Komentarjev 4
  • Žurnalček 13:11 05.junij 2018.

    Treba je pogledat , če Čeferin ni kdaj zastopal Real , kajti tako sprenevedanje je lahko samo s strani odvetnika Reala !

  • Žurnalček 13:09 05.junij 2018.

    Če en igralec na eni tekmi poškoduje dva igralca , to ni nobeno naključje ampak namera , kar se vidi tudi na posnetkih, oz. športni terorizem ! UEFA pa se dela trapasto in slepo !

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:44 05.junij 2018.

    Nič se nista ZALETELA Ramos ga je namerno udaril z komolcem!! Za ta prekršek bi moral dobiti rdeči karton!! Real ni zmagal pošteno in tudi preostali dve tekmi proti Romi in Bayernu so kupili od sodnikov!! Čeferin pa samo gleda ...prikaži več in se smehlja saj je denar sveta vladar!!