Šport > Nogomet
14375 ogledov

Katanec kmalu z novo službo?

srečko katanec Print screen
Nekdanji slovenski selektor je eden od kandidatov za šefa ene od izbranih vrst na področju bivše Jugoslavije.

V nedeljo je Srečko Katanec končal svoj drugi mandat na klopi Slovenije. Ljubljančan ima za seboj štiri selektorske epizode, ob dveh z domačo reprezentanco še v Makedoniji in ZAE.

Ob koncu kvalifikacijskega ciklusa bodo številne izbrane vrste iskale nove rešitve, po poročanju kosovskih medijev pa bi se Katanec lahko hitro vrnil v selektorske vode.

Tamkajšnja sedma sila je namreč že pred koncem kvalifikacij namigovala, da bi se lahko Katanec preselil na klop Kosova, po njegovem slovesu od Slovenije so govorice postale še glasnejše.

srečko katanec Slovo Šport Katanec: Če bi Škoti vedeli, kdo jim je dal gole ...

Ob Katancu kosovska Gazeta Express kot kandidata omenja še Turka Fatiha Terima. V prid slovenskemu trenerju naj bi govorilo dejstvo, da si je nekoč delil slačilnico Partizana s sedanjim predsednikom kosovske zveze - Fadilom Vokrrijem.

Kosovo je v preteklih, zanje premiernih kvalifikacijah za SP 2018, vodil Albert Bunjaki, ki pa svojega dela ne bo nadaljeval. Kosovo je v skupini I v konkurenci Islandije, Hrvaške, Ukrajine, Turčije in Finske osvojilo zgolj eno točko.

Srečko Katanec Slovenija Škotska kvalifikacije za SP Slovo Šport To je Katanec povedal po svoji zadnji tekmi
Komentarjev 1
  • marialorca 15:52 10.oktober 2017.

    "Kosovo je v skupini I v konkurenci Islandije, Hrvaške, Ukrajine, Turčije in Finske osvojilo zgolj eno točko....." NOV CILJ JE ....... ( 15? )...... ?