Šport > Nogomet
14344 ogledov

Katanec kmalu z novo službo?

srečko katanec Print screen
Nekdanji slovenski selektor je eden od kandidatov za šefa ene od izbranih vrst na področju bivše Jugoslavije.

V nedeljo je Srečko Katanec končal svoj drugi mandat na klopi Slovenije . Ljubljančan ima za seboj štiri selektorske epizode, ob dveh z domačo reprezentanco še v Makedoniji in ZAE .

Ob koncu kvalifikacijskega ciklusa bodo številne izbrane vrste iskale nove rešitve, po poročanju kosovskih medijev pa bi se Katanec lahko hitro vrnil v selektorske vode.

Tamkajšnja sedma sila je namreč že pred koncem kvalifikacij namigovala, da bi se lahko Katanec preselil na klop Kosova , po njegovem slovesu od Slovenije so govorice postale še glasnejše.

srečko katanec Slovo Šport Katanec: Če bi Škoti vedeli, kdo jim je dal gole ...

Ob Katancu kosovska Gazeta Express kot kandidata omenja še Turka Fatiha Terima . V prid slovenskemu trenerju naj bi govorilo dejstvo, da si je nekoč delil slačilnico Partizana s sedanjim predsednikom kosovske zveze - Fadilom Vokrrijem .

Kosovo je v preteklih, zanje premiernih kvalifikacijah za SP 2018, vodil Albert Bunjaki , ki pa svojega dela ne bo nadaljeval. Kosovo je v skupini I v konkurenci Islandije, Hrvaške, Ukrajine, Turčije in Finske osvojilo zgolj eno točko.

Srečko Katanec Slovenija Škotska kvalifikacije za SP Slovo Šport To je Katanec povedal po svoji zadnji tekmi
Komentarjev 1
  • marialorca 15:52 10.oktober 2017.

    "Kosovo je v skupini I v konkurenci Islandije, Hrvaške, Ukrajine, Turčije in Finske osvojilo zgolj eno točko....." NOV CILJ JE ....... ( 15? )...... ?

Sorodne novice