Šport > Nogomet
74305 ogledov

Kazahstanec preskočil ograjo in Janu Oblaku izpulil ...

Jan Oblak Kazahstan PrtSc Prizor iz garaže Astana Arene.
Po tekmi v Astani je imel slovenski zvezdnik opravka z domačimi navijači.

Slovenija je dobro začela kvalifikacije za Euro 2024, v Astani je premagala Kazahstan (1:2) z zadetkoma Davida Brekala in Žana Vipotnika.

V sodnikovem dodatku drugega polčasa je z obrambo zmago gostov potrdil prvi zvezdnik - Jan Oblak. Slednji pred več kot 20.000 gledalci ni imel veliko dela, saj je moštvo Matjaža Keka prevladovalo na zelenici.

Vratar madridskega Atlética je bil največje nogometno ime na srečanju v deveti največji državi na svetu. Po tekmi so kazahstanski navijači od Škofjeločana želeli kakšen spominek.

V drobovju Astana Arene ga je pričakalo nekaj mladih navdušencev, slovenski vratar jim je ustregel. Podelil jim je nekaj dresov, za katere so se precej vsiljivo potegovali.

Eden od navijačev je celo preskočil ograjo in z moledujočimi očmi Oblaku iz rok izpulil enega od dresov. Posnetek si lahko ogledate NA TEJ POVEZAVI.

Vratar se je, kljub malce nervozni reakciji varnostnikov, le nasmejal in zadovoljen odkorakal proti reprezentančnemu avtobusu.

Declan Rice Kvalifikacije Šport Derbi v Neaplju pripadel Angležem, rekord Ronalda Benjamin Šeško Kvalifikacije EP Šport Preobrat Slovenije, za zmago poskrbel debitant
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.