Šport > Nogomet
982 ogledov

Kdo sta bila umrla nogometaša Maribora?

Prometna nesreča nogometašev, Maribor PGD Maribor
Vijoličasta nogometna družina je izgubila dva mlada člana.

V siloviti prometni nesreči na Tržaški cesti v Mariboru se je tragično končalo življenje dveh mladih nogometašev B ekipe Maribora. Igralci so se vračali z dopoldanskega treninga v Rogozi.

"Z neizmerno bolečino smo sprejeli tragično vest, ki nas je globoko pretresla. Kruta usoda je posegla v najhujši obliki in nam odvzela mlada člana vijol’čne družine," so se na tragično prometno nesrečo odzvali v NK Maribor, kjer so potrdili, da sta v nesreči umrla Damjan Marjanović in Zoran Baljak.

Ob tem so še navedli, da gre za črni torek - dan najhujše tragedije v Ljudskem vrtu in izrekli sožalje bližnjim.

Še en udeleženec nesreče - Ljubomir Moravac, je bil v kritičnem stanju prepeljan v bolnišnico in se bori za življenje. Četrti udeleženec nesreče, branilec Žiga Lipušček, jo je odnesel z lažjimi poškodbami.

Po do sedaj znanih informacijah mariborskih policistov se je tragična prometna nesreča zgodila, po tem ko je avtomobil s štirimi mladimi nogometaši prevozil rdečo luč in trčil v prometno signalizacijo. Nesreči naj bi botrovala tudi neprilagojena hitrost. Več informacij o nesreči si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.