Šport > Nogomet
18 ogledov

Kdor čaka, dočaka – prenos bo

maribor zavrč prva liga slovensko prvenstvo tavares cvijanović rajčević Nino Verdnik
Prenos povratne tekme tretjega predkroga Lige prvakov med Mariborom in ciprskim Apoelom si boste lahko ogledali na televiziji Sport Klub.

"V veliko veselje nam je, da se nam je uspelo dogovoriti za prenos. Slovenski ljubitelji nogometa bodo v torek lahko uživali v tekmi med Mariborom in Apoelom, kar nas zelo veseli," je ob tem dejal direktor Sport Kluba Marko Simeunovič. Nekdanji vratar vijoličastih in slovenske reprezentance je seveda prepričan, da se bo srečanje končalo v korist slovenskih prvakov.

Tekma bo na sporedu v torek ob 20. uri, Mariborčani pa po remiju z 1:1 na Cipru upajo na napredovanje v zadnji kvalifikacijski krog Lige prvakov. Če jim uspe napredovati, bi si znova že zagotovili vsaj nastop v Evropski ligi.      

"Pristali smo ob 3. uri, a nas je vseeno pričakalo 200 navijačev. V Mariboru je prava evforija po odličnem rezultatu na Cipru. Vseeno smo imeli trening ob 10. uri. Ni časa za počitek, to so morda celo najpomembnejše tekme v sezoni," je sicer novinarjem spletne strani 24sata.hr dejal trener vijoličastih Ante Čačić

Komentarjev 1
  • alfredo 15:07 02.avgust 2013.

    Samo da se ne bosta Obreza drla kot lani proti Dinamu...