Šport > Nogomet
882 ogledov

Kek brutalno iskreno: "Tole ni za nikamor! Tako zagotovo ne bo šlo!"

Matjaž Kek Epa
Selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek je po porazu na Hrvaškem z 0:3 spregovoril brez dlake na jeziku.

"V sijajnem ozračju smo bili deklasirani. Poraz, ki bi lahko bil še višji. Popolnoma ničesar si nismo zaslužili," je začel z opisom slovenski selektor, kateremu so se Hrvati dobro maščevali za spomladanski poraz v Stožicah. Potem ko je Slovenija kar nekoliko presenetljivo slavila na prvem obračunu z 1:0, se je tokrat Hrvaška hudo znesla nad našo reprezentanco, katero je deklasirala s 3:0.

"Hrvaška, ko se je razigrala, smo jo lahko samo še gledali. To je dokaz, da je Hrvaška najboljša v naši skupini. Lahko ji samo čestitam," je Matjaž Kek pohvalil nasprotnika, preden se je obrnil k težavam v svojem kadru.

Matjaž Kek | Avtor: Epa Epa

"Mi ves čas iščemo rešitve, da bi lahko odgovorili na zahteve v našem nogometu. Skozi ves ta čas, odkar sem selektor, je bilo nekaj dobrih predstav, danes pa to ni bilo na ravni. To je moja odgovornost. Res ni bilo za nikamor tole danes. Bomo videli, kaj bo v prihodnje, na tak način zagotovo ne bo šlo," je z besedami pretresel selektor, ki je leta 2010 z uvrstitvijo na Svetovno prvenstvo poskrbel za enega največjih uspehov v zgodovini slovenskega nogometa.

slovenija hrvaška sp 2021 SP 2022 Šport Hrvati so Slovencem vrnili s trojno mero

Čistega vina je po porazu nalil tudi eden redkih posameznikov, ki so zadovoljili na včerajšnjem dvoboju, kapetan Jan Oblak: "Hrvaška je bila boljša, zasluženo je zmagala. Nismo bili na ravni takšne tekme. Lahko samo čestitam Hrvaški. Med tekmo je treba pokazati svoje, po tekmi govoriti je prepozno. Pozitivno moramo gledati naprej, čakajo nas še štiri tekme. Kaj več povedati je težko po takšnem porazu."

Jan Oblak | Avtor: Profimedia Profimedia

Slovenija je tako v sredo izgubila še tretjo izmed šestih tekem in nova uvrstitev na kakšno veliko tekmovanje se zdi čedalje bolj oddaljena.

Matjaž Kek Kriza identitete Šport Legenda z vso silo: "V Sloveniji se ne ve, kdo pije in kdo plača"
Komentarjev 1
  • Ender3 12:29 08.september 2021.

    To, kar so včeraj pokazali Kek in kekci ni vredno komentarja. To je nacionalna sramota !

Sorodne novice