Šport > Nogomet
13 ogledov

Kek kaznovan z izletom na tribuno

matjaž kek Youtube
Trener Rijeke Matjaž Kek je moral zaradi ugovarjanja sodniški odločitvi tekmo proti Splitu spremljati s tribune.

Hrvaška Rijeka, ki jo vodi nekdanji slovenski selektor Matjaž Kek, je imela na tekmi s Splitom priložnost, da skoči na prvo mesto najmočnejše hrvaške nogometne lige.

A Splitčani, ki so izgubili zadnje tri zaporedne obračune, so na Kantridi iztržili remi (1:1).

Točka v domačem prvenstvu ni najboljša popotnica pred četrtkovim obračunom četrtega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov, ko se bodo Kekovi varovanci pomerili z nemškim Stuttgartom.

Mršić zadovoljen, Kek pač ne

''Po treh porazih smo bili v nezavidljivi situaciji. Pred tekmo sem rekel, da je Rijeka odlična ekipa. To je bila priložnost za moje igralce, da pokažejo, kaj znajo. Dobra tekma z obeh strani, saj smo imeli vsi na voljo svoje priložnosti. Po mojem mnenju sta bila oba zadetka regularna in sodniki so bili zelo pošteni,'' je povedal trener Splita Stanko Mršić.

Z njegovo oceno pa se nedvomno ne bi strinjal Kek, ki je moral zaradi ugovarjanja delilcu pravice tekmo spremljati s tribune. V 16. minuti je sodnik dosodil enajstmetrovko v korist Splita, s čimer se Kek ni strinjal, zaradi pritožb pa ga je sodnik poslal med gledalce.

''Vsi pričakujejo, da se bom znesel nad vsemi, vendar se ne bom. Ne strinjam se, da je bila to dobra tekma, ampak tekma s številnimi provokacijami. Sami smo krivi, da nismo zmagali. Čestitam igralcem. Sodnikov ne bom komentiral, za to so zadolženi drugi. TV kamere so vse posnele. Če sem koga užalil, se opravičujem. Vsak ima svojo predstavo o tekmi, povedal bom le, da je ljudi težko pretentati,'' je povedal Kek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.