Šport > Nogomet
38 ogledov

Kek odrinil igralca Kopra

matjaž kek EPA
Na prijateljski tekmi med Rijeko in Koprom je prišlo do nepotrebne provokacije.

Izbranci Matjaža Keka so na prijateljski tekmi pred začetkom sezone gostili slovenskega prvoligaša Luko Koper, Rijeka pa je slavila z 2:0 z zadetkoma v zadnjih 15 minutah tekme.

Dvoboj, v njem so gostitelji sicer dominirali skozi skoraj vseh 90 minut, je bil na trenutke vse prej kot prijateljski, nogometaš Kopra Senijad Ibričić pa je povzročil prerivanje ob svojem odhodu z zelenice. Nekdanji član splitskega Hajduka je ob zapuščanju igrišča slekel dres Kopra in pokazal majico dalmatinskega ponosa, ki je velik rival Rijeke. Njegova poteza je ujezila zbrane navijače na tribunah, Ibričić pa jim je namenil še nekaj gest.

Kek je bil med prvimi na zelenici in je krenil proti Ibričiću, prišlo je do prerivanja, na zelenico pa so pritekli tudi nogometaši s klopi. Na koncu se je končalo brez večjih pretresov. Ibričić je dobil rdeči karton, slovenski trener pa je bil deležen aplavza s tribun.

 
Komentarjev 9
  • Presvetli 08:53 11.julij 2016.

    Ti raje piši slovensko,ker to kar si nakracal je tak,kot da si ti nepismen žvižgač!

  • carli55 19:31 10.julij 2016.

    žvižgač !!!vi v močvirju izvirate iz Bosne kompletni s politiki vred !!

  • Žvižgač 17:45 10.julij 2016.

    Bolan si pismen ili polapismen. Čitaj šta si napisao. I ti si pokazao, da si Štjerac, svi polapismeni i lupetate u prazno.