Šport > Nogomet
8933 ogledov

Kek zapustil novinarsko konferenco

Matjaž Kek Profimedias
Matjaž Kek je prečasno odšel z novinarske konference kljub visoki zmagi njegovega kluba.

Matjaž Kek, ki je v minuli sezoni Rijeko popeljal do pokalnega in državnega naslova na Hrvaškem, je bil s svojimi izbranci v 2. kolu prvenstva boljši od novega prvoligaša Rudeša (slednjega je v minuli sezoni uspešno vodil sedanji trener Olimpije Igor Bišćan). A po visoki zmagi s 4:1 slovenski trener ni bil zadovoljen, na Hrvaškem zdaj predvsem ugibajo, kaj ga je zmotilo.

"Za nami je zelo težka tekma, na koncu smo zmagali, kar je najpomembneje. Res je, da smo slavili zmago, a kot trener Tijeke danes nisem srečen. Za mene je to eden najtežjih trenutkov na Reki," je na novinarski konferenci dejal Kek, se nato dvignil s sedeža, dejal hvala in odšel z novinarske konference.

Novinarji so ga poskušali zaustaviti ter izvedeti razlog za nenavadno potezo, a jim Kek ni odgovoril. Po ugibanjih naj bi slovenskega strokovnjaka zmotil predčasni odhod reških navijačev Armade s tribun. Navijači so protestirali zaradi po njihovem mnenju prestroge reakcije policije na tekmi s Slavenom Belupom. Dvoboj s Rudešom je tako minil brez navijanja, nekaj posameznih klicev podpore so ostali navijači hitro utišali.
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice