Šport > Nogomet
18 ogledov

Keka so metali v zrak

Navijači Rijeke so evforično proslavili uvrstitev v Evropsko ligo.
1/5
Pixsell
Na tisoče navijačev Rijeke je okupiralo letališče na Krku, kamor so se v četrtek pozno zvečer vrnili nogometni junaki s trenerjem Matjažem Kekom na čelu, ki so si po remiju na gostovanju v Stuttgartu zagotovili nastop v Evropski ligi.

Rijeka s trenerjem Matjažem Kekom se je prek nemškega Stuttgarta senzacionalno uvrstila v Evropsko ligo. Na Reki je po zgodovinskem uspehu zavladala evforija, ulice so preplavili navijači z zastavami in avtomobili, promet je zastal.

Keka objemali, poljubljali, metali v zrak

Na tisoče navijačev se je svoje junake odpravilo pričakat na letališče na Krku, kar je policiste tako zmedlo, da so navijače spustili v prostore letališča. Tam so dobesedno objemali in poljubljali trenerja Matjaža Keka ter ga metali v zrak, poroča reški Novi list. Matjaž Kek je skupaj s predsednikom kluba Damirjem Miškovićem prvi prišel pred navijače, nogometaši so prišli s petnajstminutnim zamikom.

Odmevalo: Kek, Kek, Kek

Navijači Rijeke so evforično proslavili uvrstitev v Evropsko ligo. | Avtor: Pixsell Pixsell
Atmosfera na letališču je bila tako emocionalna, da je predsednik Rijeke objemal carinika, nogometaši pa so prepevali pesmi skupaj z navijači.

Pred letališčem so navijači prižgali številne bakle, vrhunec je sledil, ko so se morali nogometaši skozi koridor množice ljudi prebiti do avtobusa.

Junaki so v središče Reke prišli nekaj po polnoči, kjer jih je pričakala nepregledna množica navijačev. Nogometaši so eden po eden prihajali na oder, na koncu je manjkal le še trener Kek. Voditelj sprejema je nato navijače vprašal: "Ali še kdo manjka?", nakar so vsi v en glas začeli vzklikati: "Kek, Kek, Kek, Kek."

Ko se je na odru pojavil Kek, se je ponovil scenarij s Krka. Navijači so se pomešali med nogometaše, tako da se ni vedelo, kdo je nogometaš in kdo navijač.

Komentarjev 2
  • lavanda10 19:17 30.avgust 2013.

    Bravo Kek in Rijeka !!!!

  • Žurnalček 10:04 30.avgust 2013.

    Film? A razumem , da je to preveč za vaš zastarel informacikski sistem . No gerem pa na Hrvaške portale gledat tole dogajanje . Čao !