Šport > Nogomet
1229 ogledov

"Ker imajo trije drisko? To je škandal!"

Aleksandar Stanojević Epa Aleksandar Stanojević.
Na beograjski nogometni sceni je vedno pestro.

V srbski Superligi so bile sredi tega tedna odigrane tekme 10. kola. Pretekli vikend se je odvil veliki derbi med Partizanom in Crveno zvezdo (1:1), ta teden pa bi morali črno-beli gostovati pri Mladosti v Lučanih, rdeče-beli pa doma igrati z Voždovcem. A se srečanje na stadionu Rajko Mitić ni igralo.

Razlog za to je bila prošnja Zvezde. Pri slednji je nekaj igralcev dobilo trebušni virus in vodstvo tekmovanja je ugodilo aktualnim prvakom ter obračun preložilo.

oukidja Incident Šport Besni Oukidja skočil v Mbappéja, vmešal se je Neymar

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je še pred srečanjem z Mladostjo, ki ga je njegova zasedba v četrtek dobila (0:2), besnel nad tovrstnim postopanjem.

"Tekme po derbijih so vedno težke, imamo veliko poškodovanih in utrujenih igralcev. Toda ne iščemo alibija in ne bežimo od tekme," je začel strateg Partizana in udarno nadaljeval.

"To je škandal. Da se na tak način preloži tekma ... Mislim, da je to neregularno in ustvarja neenakovreden položaj. Tudi mi imamo naporen ritem tekem. Crvena zvezda ima, tako kot mi, dvajsetkrat večji proračun od večine drugih klubov. Ima ekipo, v kateri je trideset nogometašev. Razumem, da so utrujeni, kot smo mi, toda fantov ne bom pošiljal k šolskemu zdravniku, da bi dobili potrdila o virusu," je dejal Stanojević.

"Nismo vsi tukaj zaradi Zvezde, vsi drugi klubi se trudijo. Ko je Zvezda v Evropi igrala s Kairatom, je imel slednji osem okuženih igralcev, pa se srečanje ni odložilo. Pa kdo še danes odloži tekmo zaradi treh igralcev, ki imajo drisko? Mladost pa bo morala igrati proti nam, pa ima 15 zdravih igralcev. Ne bom več govoril, dovolj imam," je besnel trener črno-belih in odkorakal z novinarske konference.

Partizan ima po zmagi v Lučanih pet točk več od Zvezde, a ima slednja odigrano eno tekmo manj. Tretji je Napredak iz Kruševca, ta ima še dve točki manj od Zvezde.

sveča pogreb grob Huda nesreča Šport Grozljivka na slovenskih cestah, umrl nekdanji član Olimpije
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.