Šport > Nogomet
220 ogledov

Kljub visoki zmagi skrbi za Matjaža Keka

matjaž kek Epa
Slovenska nogometna reprezentanca je v Stožicah visoko premagala San Marino (4:0), selektor Matjaž Kek pa je po tekmi dejal, da je pogrešal še kakšen zadetek.

V slovenskem taboru so bili zadovoljni z razpletom tekme proti zadnjeuvrščeni ekipi na Fifini jakostni lestvici, selektorju Matjažu Keku pa nekaj preglavic povzroča le odsotnost Andraža Šporarja

slovenska nogometna reprezentanca Prijateljska tekma Šport Slovenija zanesljivo premagala San Marino

"Tako kot sem napovedal. Tekma za minutažo tistim, ki so bili prvič z nami, in tistim, ki so imeli manjšo minutažo. Do 4:0 je bilo kar solidno, potem pa je manjkal še kakšen zadetek. Dejstvo pa je tudi, da manjka več povezanosti, uigranosti po dveh treningih. Je pa tekma dala nekaj odgovorov kot predpriprava za Moldavijo in Kosovo. Nekaj je skrbi zaradi špice, ker se z Andražem Šporarjem verjetno ne bo izšlo. Tako bo verjetno še kak vpoklic, glede na to, da smo deficitarni na tem položaju. Mogoče bom klical tudi iz mlade selekcije," je napovedal Kek.

Vlogo kapetana je na tekmi opravljal Jasmin Kurtić, po njegovem odhodu iz igre pa Vid Belec. "Zagotovo sem ponosen, da sem bil prvič kapetan, z veseljem še kdaj, če bom izbran. Kar zadeva tekmo, pa so takšne preizkušnje težke zaradi odnosa, smo pa hitro krožili z žogo, prihajali do priložnosti in zmagali. Ta zmaga pa je dobrodošla za nedeljsko tekmo, to je najbolj pomembno," je dejal izkušeni Kurtić.

Eden najboljših igralcev na zelenici je bil strelec dveh zadetkov Nemanja Mitrović. "Nekaj nenavadnega je, da branilec doseže dve gola. Ampak pomembno je to, da smo zmagali, da smo si pripravili veliko priložnosti. Mislim, da je to lepa popotnica za nedeljsko tekmo," je dejal po zmagi.

slovenska nogometna reprezentanca | Avtor: NZS/Twitter NZS/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice