Šport > Nogomet
25 ogledov

Kljub zmagi spremembe pri Olimpiji

Ranko Stojić Saša Despot
Prvi mož ljubljanske Olimpije Milan Mandarić je po zmagi nad Domžalami napovedal spremembe v klubu.

Nogometaši Olimpije so sinoči pred domačimi gledalci v derbiju premagali Domžale in tako vsaj začasno skočili na vrh prvenstvene lestvice, po tekmi pa je predsednik Milan Manadrić napovedal spremembe. Nenad Protega uradno še ostaja športni direktor kluba, a bo nad športno platjo Ljubljančanov zdaj ponovno bdel Ranko Stojić, ki se je pred dnevi vrnil v Olimpijo.

V klubu Protegi ponujajo nove zadolžitve, a se mora ta še opdločiti, ali jih bo sprejel. "Nekaj reči se ni izšlo, naredili smo nekaj slabih potez," je po tekmi v Stožicah medijem dejal Mandarić in dodal: "Stojić se je vrnil in bo imel nogometni nadzor nad igro, pa tudi prihode in odhode nogometašev. Pozna ekipo, ligo. Zdaj delamo odlično, smo na pravi poti, vrnila se je prava energija."

"Moramo biti prvaki," je dejal Mandarić in napovedal dodatno reorganizacijo v januarju. Predsednik Olimpije želi novo državno lovoriko, kasneje pa tudi boljšo predstavo v Evropi.

Protega po tekmi ni dajal izjav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.