Šport > Nogomet
20 ogledov

Klopp in Gómez v glasbenem dvoboju

Jürgen Klopp pesem Youtube
Danes zvečer se na londonskem Wembleyu igra največja tekma evropske klubske sezone. V finalu Lige prvakov si bosta nasproti stala nemška rivala Bayern München in Borussia Dortmund. Ob takšnih priložnostih se vedno pojavi kopica spremljajočih zabavnih vsebin, tokrat vam ponujamo glasbeni obračun Jürgena Kloppa in Maria Gómeza.

Nemški komedijant, voditelj in glasbenik Matze Knop je posnel šaljivo pesmico, v kateri poje o tem, da si želi biti kot Jürgen Klopp, kontroverzni trener Borussie Dortmund. V spotu se celo preobleče v slovitega stratega, ob tem lahko vidite tudi posnetke Kloppa v nekaterih značilnih situacijah. 

Kot odgovor na "I wanna be like Jürgen Klopp" pa vam ponujamo hit, katerega glavni motiv je napadalec Bayerna Mario Gómez. Refren pesmi si lahko pričarate s pritiskom na spodnjo tipko, celotno skladno pa lahko poslušate NA TEJ POVEZAVI.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.