Šport > Nogomet
23 ogledov

''Klub se ne bo odpovedal nikomur''

andre villas boas EPA
Trener Tottenhama André Villas Boas je zanikal govorice, da si želi Emmanuel Adebayor zapustiti White Hart Lane. Novica o nezadovoljstvu reprezentanta Toga se je pojavila po tem, ko Adebayor ni dobil priložnosti na premierligaškem obračunu s Chelseajem.

chelsea trener andre villas-boas | Avtor: Reuters Reuters
Neimenovani vir je za angleški The Sun zatrdil, da Adebayor razmišlja o odhodu iz Tottenhama. Reprezentant Toga naj bi bil nezadovoljen s svojo vlogo pri Spursih, saj meni, da ga Villas-Boas ne mara. Napadalec v letošnji sezoni še ni začel tekme v prvi enajsterici, kar je samo še okrepilo govorice o njegovem odhodu.

Adebayor se je moral za zdaj zadovoljiti z vlogo zamenjave za Jermaina Defoa, Villas-Boas pa poudarja, da mora ostati potrpežljiv. ''Jasno je, da si vsakdo želi igrati. Trenutno igramo z enim napadalcem in Defou gre zares dobro,'' je povedal Portugalec. ''Mislim, da se je Ade dobro odrezal na tekmah, kjer je zaigral, in zagotovo je kandidat za tekme, kjer bomo igrali z dvema napadalcema. Trenutno še nismo povsem sproščeni v takšni formaciji. V prihodnosti, ko bomo rotirali napadalce, pa bo ponovno prišel v poštev,'' je dodal Villas-Boas. Na vprašanje, ali se Adebayor resnično ozira za drugimi klubi, pa je 35-letnik povedal: ''Ne. Mislim, da ne. Menim, da se v klubu niso pripravljeni odpovedati nikomur.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.