Šport > Nogomet
1848 ogledov

Klubska soigralca sta se sprla na reprezentančni tekmi

Print Screen
Soigralca iz angleškega drugoligaša sta se tokrat znašla na nasprotnih straneh zelenice.

Nizozemska nogometna reprezentanca je v drugem krogu lige narodov po razburljivi končnici strla odpor Walesa in slavila z 2:1.

Odločilni zadetek je v četrti minuti sodnikovega dodatka dosegel Wout Weghorst, član angleškega drugoligaša Burnley F.C., ki je ob koncu pretekle sezone izpadel iz elitne druščine na otoku.

Izbrance Louisa van Gaala je v vodstvo popeljal soigralec Josipa Iličića pri italijanski Atalanti, Teun Koopmeiners, ki je zadel v 50. minuti.

Valičani so bili na pragi osvojene točke, ko je po izteku rednega dela izenačil Rhys Norrington-Davies (92.), za zmago gostov pa je dve minuti kasneje poskrbel Weghorst.

Bizarno Šport Pojasnjen izvor skrivnostne luknje na zelenici

Valižani so bili nad razpletom tekme zelo razočarani, zavrelo pa je Connorju Robertsu, ki si s strelcem zmagovitega zadetka deli slačilnico v Burnleyju. Valižan se je po zadnjem sodniškem pisku odločil, da bo svoje frustracije izlil na klubskega kolega. 

"Zakaj nisi tega storil za Burnley?" je zavpil v Weghorsta, ki pa nad očitkom ni bil pretirano navdušen. Soigralca je najprej narahlo odrinil in mu v odgovor zabrusil: "Tukaj ne gre za Burnley. Utihni!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.