Šport > Nogomet
23 ogledov

Koper ujel dva reprezentanta

Matej Mavrič Rožič pravi, da se Italijani zavedajo slovenske kakovosti. (Foto: B Barbara Milavec
Dolgoletni slovenski reprezentant Matej Mavrič Rožič se iz Avstrije za dve leti tudi uradno seli v Koper, ki je podpisal še z Mitjo Lotričem, enim največjih slovenskih talentov.

FC Luka Koper ima dve novi okrepitvi. To sta reprezentančni branilec Matej Mavrič Rožič ter napadalec mladinske izbrane vrste Mitja Lotrič. Oba sta na Bonifiko prišla brez odškodnine, podpisala pa sta dvo- oziroma triletno pogodbo. Lotrič je prišel iz Mure 05 in je s Koprčani oddelal že vse priprave, Mavrič Rožič pa je nazadnje igral za avstrijskega prvoligaša Kapfenberger SV, sicer pa ima za sabo bogate mednarodne izkušnje iz Koblenza in Moldeja.

Novi enoletni pogodbi sta že prej podpisala dosedanji prvi vratar Ermin Hasić in branilec Damir Hadžić. Čeprav so ga poznavalci in mediji že selili na različne konce Slovenije in Evrope, tudi Bojan Đukić ostaja na Bonifiki. Za podaljšanje zvestobe rumeno-modrim pa se ni odločil Enes Handanagić, ki si bo srečo in delodajalca poiskal drugje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.